FAQ

Fiat beantwoordt al je vragen :

HOE VERKOOP IK MIJN WAGEN?
Fiat Overname is een online service waarmee je een gratis een schatting van de overnamewaarde van je wagen kan krijgen. Als je tevreden bent met de verzonden schatting, nodigen wij je uit om een afspraak te maken met de door jou gekozen Fiat-verdeler om een expertise van de wagen te doen. Vervolgens kan de verdeler je dan een exacte overnamewaarde geven en de wagen overnemen als je dat wenst.

HOE WORDT MIJN OVERNAMEWAARDE BEREKEND?
De schatting is gebaseerd op:
• De kenmerken van je wagen: merk, model, motor, afwerking, kilometerstand, datum van ingebruikname.
• Marktobservaties: recente transacties uitgevoerd door professionals op gelijkwaardige modellen.
• Een aftrek van standaard terugwinningskosten. Deze vergoedingen zijn aanpasbaar op basis van de werkelijke staat van de wagen.

HOE WERKT FIAT OVERNAME?
Ontvang een gratis schatting online:
Vul de informatie over je wagen in via het online Overname-platform. Vervolgens ontvang je onmiddellijk deze schatting per e-mail. Is de schatting geschikt voor jou? Je maakt een afspraak met de door jou geselecteerde Fiat-verdeler. Geniet van de expertise van Fiat. Tijdens de afspraak onderzoekt één van onze experts in je bijzijn de staat van de wagen en biedt je een correcte inruilprijs aan. Na de expertise én met jouw akkoord, nemen wij je wagen graag over.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN HET GEBRUIK VAN DE FIAT OVERNAME?
• Snelheid:
Ontvang in een paar klikken per e-mail een schatting van de waarde van je wagen. Deze schatting is niet bindend.

• Gemoedsrust:
Voorkom onaangename verrassingen. Via Fiat Overname, ontvang je een schatting van de waarde van je wagen door een expert. Elke wagen wordt gewaardeerd op basis van de gegevens die je ingeeft, marktobservaties en recente transacties.

• Veiligheid: 
De betaling van je wagen is gegarandeerd en veilig. Tijdens de transactie wordt de wagen betaald door een Fiat-verdeler.

WAT BETEKENT EEN OVERNAME VOOR MIJ?
De door Fiat Overname voorgestelde schatting van het herstel is niet bindend. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur kosteloos ons voorstel. Vrijblijvende schatting voor jou. Je kan vrijblijvend een afspraak maken met onze Fiat-experts.

IS DEZE SERVICE BETAALBAAR?
Overname Fiat is voor jou een geheel gratis dienst.

IK KAN MIJN WAGEN OP DE SITE NIET VINDEN
Als je jouw wagen niet op onze site kunt vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we je een persoonlijke schatting van het herstel kunnen geven. Opgemerkt moet worden dat sommige wagens te oud of te weinig gebruikt zijn op de markt om op hun reële waarde te kunnen worden geschat.

IK HEB MIJN SCHATTING NIET PER E-MAIL ONTVANGEN
Sommige e-mailadressen kunnen e-mails van Fiat overname ten onrechte als spam identificeren. In dat geval nodigen we je uit om jouw map 'Ongewenste mail / Spam' te raadplegen en je mailbox anders in te stellen. Als je echter geen e-mail voor je schatting ontvangt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen met je contactgegevens, zodat we je een schatting van je overname kunnen sturen.

HOE EEN AFSPRAAK MAKEN?
Niets is gemakkelijker. Als je online een offerte aanvraagt, kies je jouw Fiat-verdeler. Deze laatste neemt contact met je op, of je kan hem bellen om een afspraak te maken.

WELKE DOCUMENTEN MOET IK NEMEN?
Als je naar de dealer gaat, moet je met je wagen komen, met de volgende documenten:
• De registratiekaart van je wagen
• Identiteitsbewijs (rijbewijs, identiteitskaart of paspoort)
• Bewijs van adres (telefoon- of elektriciteitsrekening minder dan 3 maanden oud)
• Een RIB (Bank Identity Statement)
• Het onderhoudslogboek en de onderhouds- en reparatiefacturen voor alle reparaties aan deze auto
• De 2 sleutelsets van je wagen en de beveiligingscode om nieuwe te verkrijgen
• Indien van toepassing, de sleutel van de antidiefstalmoeren van je banden

HOE WORD IK BETAALD?
Tijdens de transactie wordt de wagen betaald door een Fiat-verdeler. Afhankelijk van de gekozen verdeler, wordt de betaling voor de wagen gedaan per cheque of via overschrijving.

HOE NEEMT IK CONTACT OP MET FIAT OVERNAME?
Mocht je het antwoord op je vraag niet hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op.
Je wagen nu schatten!


© 2024